BMW X4 Brisalci (Metlice Brisalcev) + Zadnji Brisalec

Poiščite in kupite 🛒 brisalce ↓

Uporabite iskalnik na vaši desni strani (oziroma zgoraj, v kolikor ste na mobilni napravi) in poiščite ustrezne sprednje brisalce (metlice brisalcev) in zadnji brisalec za BMW X4.

Iskalnik vam bo prikazal ustrezne brisalce, ki jih nato le še dodate v košarico in opravite enostaven spletni nakup.

Cena brisalcev za BMW X4

CENA SPREDNJIH BRISALCEV

med
Price:12,60€
in 14,70€

PREVERITE CENE IN ODDAJTE NAROČILO V NAŠI SPLETNI TRGOVINI 🛒 →

CENA ZADNJIH BRISALCEV

med 6,50€ in 11,50€

PREVERITE CENE IN ODDAJTE NAROČILO V NAŠI SPLETNI TRGOVINI 🛒 →

Točne cene so odvisne od modela in letnika izdelave. Za prikaz točnih cen za model BMW X4 in nakup, prosimo uporabite iskalnik na vaši desni strani (oziroma na vrhu strani, v kolikor ste na mobilni napravi).

Za vas smo pripravili najboljše

Zavedamo se, kako težko je dobiti brisalce, s katerimi smo zadovoljni in ustrezajo našemu avtu. Zato smo za Vas pripravili ponudbo Vornitzer™ brisalcev, ki veljajo za visokokvalitetne avtomobilske brisalce. Za sabo ne puščajo sledi vode, svoje delo opravijo tako na poti navzgor kot na poti navzdol, to delo pa opravljajo izredno tiho, brez nadležnih zvokov.

Narejeni so iz visokokakovostnih materialov, med katere spada tudi teflonski premaz, ki poskrbi za še izboljšano in tiho brisanje ter zaščito proti obrabi. Povprečna življenjska doba je kar okoli 1.000.000 premikov. Vornitzer™ brisalci odlično opravljajo svoje delo v vseh letnih časih, aerodinamični dizajn pa jim omogoča brezhibno brisanje tudi pri višjih potovalnih hitrostih.

Vornitzer™ avtomobilske brisalce odlikujejo naslednje lastnosti

100% naravna guma

100% naravna guma zagotavlja odlično delovanje v vseh pogojih in maksimalno življenjsko dobo.

Visokokvalitetni teflonski premaz

Visokokvalitetni teflonski premaz zagotavlja odlično in tiho delovanje ter zaščito proti staranju in obrabi.

Aerodinamična oblika

Aerodinamična oblika zagotavlja brezhibno delovanje tudi pri višjih potovalnih hitrostih.

Maksimalna življenjska doba

Maksimalna življenjska doba zahvaljujoč visokokvalitetni naravni gumi in teflonskemu premazu.

Neslišno delovanje

Visoka kvaliteta materialov in tehnologija »neskončnih točk pritiska na steklo« omogočata tiho brisanje v vseh pogojih.

Primerni za vse letne čase

Primerni za vse letne čase - od zime do poletja.

Enostavna namestitev

Enostavna namestitev zahvaljujoč enostavnim adapterjem, ki popolnoma ustrezaju tipu priključka na vašem avtomobilu.

Odlično prileganje vsakemu steklu

Odlično prileganje vsakemu steklu zahvaljujoč »flat« tehnologiji, ki omogoča enakomerno porazdelitev pritiska po celotni površini brisalca.

Mere brisalcev na BMW X4

Pri večini avtomobilov se mere brisalcev razlikujejo glede na modelno leto. Vsaka generacija modela ima torej različne dolžine metlic, poleg tega pa se brisalci med seboj razlikujejo tudi po tipu priključka, zato je potrebno pri izbiri brisalcev izbrati pravilen letnik izdelave avtomobila. V večini primerov se tudi levi brisalec (voznikova stran) in desni brisalec (sovoznikova stran) po dolžini razlikujeta. Za prikaz mer, ki jih ima BMW X4, uporabite naš iskalnik (na vaši desni strani oz. zgoraj). Iskalnik vam bo prikazal brisalce z ustreznimi priključki in dolžinami, ki jih nato le še dodate v košarico in opravite nakup.

Menjava brisalcev

Menjava brisalcev je dokaj enostaven postopek, ki nam vzame le nekaj minut. Vseeno pa je pri menjavi brisalcev potrebno malce pazljivosti, nekaj pozornosti pa je treba nameniti tudi tipu priključka, ki ga ima avto, saj je način menjave metlice brisalca odvisen tudi od tega. Več o tem na kaj biti pri menjavi brisalcev pozoren, si lahko preberete na tej povezavi.

Ali imate v vaši ponudbi tudi Bosch, SWF, Valeo, Champion, Trico brisalce?

Prosimo preverite našo aktualno ponudbo brisalcev za BMW X4 z uporabo iskalnika. Iskalnik vam bo po vnosu podatkov o vašem avtomobilu prikazal brisalce, ki jih trenutno ponujamo.

Ali imate za model BMW X4 na voljo tudi silikonske brisalce?

Ker priporočamo brisalce, ki so narejeni iz naravne gume, v naši ponudbi nimamo silikonskih brisalcev. Več na to temo in zakaj menimo, da so brisalci, ki so narejeni iz naravne gume boljša izbira od silikonskih, si lahko preberete v tem članku.

Akcija / Popust

Ponujamo 5% popust na nakup vsem, ki se prijavite na naše e-novice. Obrazec za prijavo najdete na dnu te strani ali TUKAJ.

Slike modela