Pogosto zastavljena vprašanja o Vornitzer™ brisalcih

Kakšna je kvaliteta Vornitzer™ brisalcev v vaši ponudbi in kako se primerjajo s konkurenčnimi znamkami brisalcev?

– Kot specializirana spletna trgovina želimo našim strankam nuditi najboljšo kvaliteto za kar se le da ugodno ceno. Vornitzer™ brisalce v naši spletni trgovini ponujamo že vrsto let, tako da so dodobra preizkušeni. Imamo odlične odzive strank, ki se z nakupom vračajo. Tudi procent vračil, ki je v večini primerov zaradi napačno naročenega izdelka, je skoraj zanemarljiv. Vse to nam priča o odlični kvaliteti Vornitzer™ produktov. Brisalce redno testiramo tudi pri Avtobrisalci.com in lahko brez dvoma pritrdimo, da gre za zelo kvalitetne brisalce. So popolnoma primerljivi s konkurenčnimi premium znamkami brisalcev na trgu, v kar nekaj primerih pa so se izkazali tudi za boljšo izbiro.

Sicer pa – brez skrbi. Vaš nakup je 100% varen in garantiramo vam 100% zadovoljstvo. V kolikor z brisalci niste zadovoljni, ste se zmotili pri nakupu ali pa ste si preprosto premislili, nam lahko kadarkoli v 15 dneh od prevzema blaga (tudi, če ste brisalce vmes že namestili na avto in preizkusili) to sporočite in paket vrnete, mi pa vam bomo vrnili vrednost brisalcev.

Ali lahko uporabim ploske Vornitzer™ brisalce na avtu, ki ima trenutno klasične brisalce?

– Seveda. Ploski brisalci brez problema nadomestijo klasične brisalce. Menjavo s ploskimi brisalci pravzaprav močno svetujemo, saj imajo pred klasičnimi metlicami brisalcev veliko prednosti. Več na to temo si lahko preberete TUKAJ.