O brisalcih Vornitzer™

vornitzer-brisalci Vornitzer™ brisalci (www.vornitzer.com) so sodobni avtomobilski brisalci visoke kakovosti. Za sabo ne puščajo sledi vode, svoje delo opravijo tako na poti navzgor kot na poti navzdol, to delo pa opravljajo tiho, brez nadležnih zvokov. Vornitzer™ brisalci so vse, kar se od brisalcev pričakuje in to po zelo ugodni ceni.

Izdelani so iz visokokvalitetnih materialov. Gumica brisalca, narejena iz 100% naravne gume, je dodatno prevlečena s teflonskim slojem, ki poskrbi za zaščito gumice ter brezhibno in tiho brisanje (teflon je znan kot najbolj spolzka stvar na svetu). Zahvaljujoč kvaliteti in tehnologiji, po kateri so brisalci narejeni, je povprečna življenjska doba* teh brisalcev kar okoli 1.000.000 premikov, preizkušeni pa so bili na več kot 2.000.000 premikih. *Seveda je življenjska doba (na splošno, ne samo pri Vornitzer™ brisalcih) odvisna od veliko dejavnikov – več o življenjski dobi brisalcev in od česa je le-ta odvisna, si lahko preberete TUKAJ.

Oblika Vornitzer™ brisalcev zagotavlja enakomeren pritisk na vetrobransko steklo po celotni dolžini metlice brisalca, ne glede na tip vetrobranskega stekla, zato Vornitzer™ brisalci brišejo učinkovito in tiho, svoje delo pa brezhibno opravljajo v vseh letnih časih in tudi pri višjih potovalnih hitrostih. Narejeni so z mislijo na uporabnika, zato je namestitev zelo preprosta. Tudi neizkušenim uporabnikom namestitev bržkone ne bo vzela več kot 5 minut.

Vornitzer™ brisalci se lahko namestijo tako na starejše kot novejše avtomobile. Da poiščete ustrezne za vaš avto, uporabite naš ISKALNIK.

Brisalci znamke Vornitzer™ ustrezajo vsem naslednjim avtomobilskim znamkam (pa tudi drugim znamkam, ki tukaj niso omenjene): Audi, Volkswagen (VW), Seat, Škoda, BMW, Opel, Mercedes-Benz, Smart, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Honda, Toyota, Suzuki, Nissan, Mazda, Lexus, Subaru, Mitsubishi, Kia, Hyundai, Ford, Chevrolet, Chrysler, Land Rover, Mini, Jaguar, Volvo, Dacia, Saab, …

 
 

Poiščite brisalce za vaš avto ↓

Uporabite iskalnik (izberite znamko, model in letnik) in poiščite, kateri so ustrezni sprednji brisalci (metlice brisalcev) in zadnji brisalec za vaš avto.Vašega avta ni na seznamu? Kliknite TUKAJ.

Za dodatna vprašanja in pomoč pri nakupu smo vam na voljo na 041 594 100 (dosegljivi vsak dan v tednu od 9-21h) ali na info@avtobrisalci.com

V primeru nakupa večjih količin nas kontaktirajte na zgoraj omenjene kontakte in priznali vam bomo popust.