Alfa Romeo 33 Brisalci (Metlice Brisalcev) + Zadnji Brisalec

Poiščite brisalce za vaš avto ↓

alfa-romeo-33-brisalci-metlice-brisalcev

Uporabite iskalnik (izberite znamko, model in letnik) in poiščite, kateri so ustrezni sprednji brisalci (metlice brisalcev) in zadnji brisalec za Alfa Romeo 33.
Za dodatna vprašanja in pomoč pri nakupu smo vam na voljo na 041 594 100 (dosegljivi vsak dan v tednu od 9-21h) ali na info@avtobrisalci.com

O brisalcih Vornitzer™ v naši ponudbi:

Vornitzer™ brisalci v naši ponudbi so visokokvalitetni avtomobilski brisalci. Za sabo ne puščajo sledi vode ali meglice, svoje delo opravijo tako na poti navzgor kot na poti navzdol, to delo pa opravljajo izredno tiho, brez nadležnih zvokov. Vornitzer™ brisalci so vse, kar se od brisalcev pričakuje in to po zelo ugodni ceni.

Zavedamo se, kako težko je dobiti brisalce, s katerimi smo zadovoljni in ustrezajo našemu avtu. Vornitzer™ brisalci so narejeni iz premium materialov, med katere spada tudi teflonski premaz, ki poskrbi za odlično brisanje. Povprečna življenjska doba je kar okoli 1.000.000 premikov. Vornitzer™ brisalci odlično opravljajo svoje delo v vseh letnih časih, aerodinamični dizajn pa poskrbi za brezhibno brisanje tudi pri višjih hitrostih. Več o brisalcih Vornitzer™ – najboljših brisalcih, ki jih lahko kupite za vaš avto, si preberite TUKAJ.