Zanič brisalci?

slabi-brisalci Predvidevate, da so se vaši brisalci poslovili? Ste opazili, da so v zadnjem času vaši brisalci za sabo začeli puščati veliko črtic vode, ki ovirajo vaš brezhiben pogled na cesto? Ali pa še huje, so začeli brisalci za sabo puščati kar večje količine razmazane vode? So postali trdi in glasni, mogoče celo tako glasni, da ob brisanju stekla škripajo? So vaše metlice brisalcev postale tako trde, da preskakujejo po vetrobranskem steklu? Imate vedno, ko dežuje, slab občutek, saj veste, da ko boste vklopili brisalce, bo vse le še slabše? Vse to so znaki, da so se vaši brisalci že poslovili, zato je skrajni čas za menjavo z drugimi.

Priporočamo, da brisalce preverite na vsakih 6 mesecev, še posebej pred glavno deževno sezono v Sloveniji, ki traja večinoma od oktobra do decembra. Tako se izognete morebitnemu neprijetnemu presenečenju, ko brisalce po dolgem času ponovno vklopite. Brisalci se menjajo po potrebi, močno pa priporočamo menjavo metlic brisalcev vsaj 1x letno. Menjavo brisalcev priporočamo ali začetek jeseni ali pa začetek pomladi, ko je dežja v Sloveniji največ. Tako se boste lahko brezskrbno in z veseljem vozili tudi takrat, ko bo napovedano slabo vreme. Izberite vidljivost – izberite varnost.

Poiščite brisalce za vaš avto ↓

Uporabite iskalnik (izberite znamko, model in letnik) in poiščite, kateri so ustrezni sprednji brisalci (metlice brisalcev) in zadnji brisalec za vaš avto.

Vašega avta ni na seznamu? Kliknite TUKAJ.

Za dodatna vprašanja in pomoč pri nakupu smo vam na voljo na 041 594 100 (dosegljivi vsak dan v tednu od 9-21h) ali na info@avtobrisalci.com

V primeru nakupa večjih količin nas kontaktirajte na zgoraj omenjene kontakte in priznali vam bomo popust.