O brisalcih Vornitzer™

o-brisalcihO brisalcih Vornitzer™ – najboljših brisalcih, ki jih lahko kupite za vaš avto.

Vornitzer™ avto brisalci so sodobni avtomobilski brisalci visoke kakovosti. Za sabo ne puščajo sledi vode ali meglice, svoje delo opravijo tako na poti navzgor kot na poti navzdol, to delo pa opravljajo tiho, brez nadležnih zvokov. Vornitzer™ brisalci so vse, kar se od brisalcev pričakuje in to po zelo ugodni ceni.

Zavedamo se, kako težko je med različnimi znamkami in tipi brisalcev dobiti brisalce, s katerimi smo zadovoljni in ustrezajo našemu avtu. Zato smo za Vas pripravili ponudbo Vornitzer™ brisalcev in enostaven a izredno točen ISKALNIK, s katerim lahko poiščete ustrezne brisalce za vaš avto.

Vornitzer™ brisalci so narejeni iz visoko kvalitetnih materialov in oblečeni v teflonski premaz, ki poskrbi za brezhibno in tiho brisanje (teflon je znan kot najbolj spolzka stvar na svetu). Zahvaljujoč posebni tehnologiji, po kateri je narejena gumica brisalcev, je povprečna življenjska doba teh brisalcev kar okoli 1.000.000 premikov, testirani pa so bili na več kot 2.000.000 premikih. Seveda je življenjska doba odvisna od veliko dejavnikov – več o življenjski dobi brisalcev in od česa je le-ta odvisna si preberite TUKAJ. Visoka kvaliteta Vornitzer™ brisalcev omogoča brezhibno brisanje pri vseh temperaturah (od -40°C pa do +80°C) in vseh letnih časih, aerodinamični dizajn pri ploskih brisalcih pa poskrbi za brezhibno brisanje tudi pri višjih hitrostih.

Aerodinamični dizajn z natančno izdelanim vzmetnim jeklom omogoča enakomeren pritisk na vetrobransko steklo, zato brisalci brišejo enakomerno in zelo tiho.

Vornitzer™ brisalci so narejeni z mislijo na uporabnika, zato je namestitev zelo preprosta. Tudi neizkušenim uporabnikom namestitev bržkone ne bo vzela več kot 5 minut.

Vornitzer™ ploski (flat) aerodinamični brisalci za avto brez problema nadomestijo klasične brisalce za avto, tudi če je vaš avto iz časov, ko teh brisalcev še ni bilo. Ploski brisalci imajo pred klasičnimi veliko prednosti, zato menjavo močno priporočamo. Več o razliki med ploskimi in klasičnimi brisalci si lahko preberete TUKAJ.

Vornitzer™ brisalci ustrezajo vsem naslednjim znamkam (pa tudi drugim znamkam in modelom, ki tukaj niso omenjeni – za točno ustreznost glejte nastavke in priključke, na katere se Vornitzer™ brisalce lahko namesti): Audi, Volkswagen (VW), Seat, Škoda, BMW, Opel, Mercedes-Benz, Smart, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Renault, Peugeot, Citroen, Honda, Toyota, Suzuki, Nissan, Mazda, Lexus, Subaru, Mitsubishi, Kia, Hyundai, Ford, Chevrolet, Chrysler, Land Rover, Mini, Jaguar, Volvo, Dacia, Saab, …

Poiščite brisalce za vaš avto

Uporabite iskalnik (izberite znamko, model in letnik) in poiščite, kateri so ustrezni sprednji brisalci (metlice brisalcev) in zadnji brisalec za vaš avto.

Vašega avta ni na seznamu? Kliknite TUKAJ.

Za dodatna vprašanja in pomoč pri nakupu smo vam na voljo na 041 594 100 (dosegljivi vsak dan v tednu od 9-21h) ali na info@avtobrisalci.com

V primeru nakupa večjih količin nas kontaktirajte na zgoraj omenjene kontakte in priznali vam bomo popust.

O brisalcih Vornitzer™
4 (80%) 12 votes